Waarom je een landingspagina wilt

Je hebt er wellicht al eens van gehoord: landingspagina’s. Maar wat is dat precies? Een landingspagina is over het algemeen dé webpagina waar jouw bezoekers terecht komen. Het is daarom belangrijk om gelijk een goede indruk te maken op jouw potentiële klanten. Wij van Peggir willen graag jouw website bouwen die voor hogere conversies zal zorgen.

Wat staat er op een landingspagina?

Op een landingspagina plaats je de eerste impressie die jij aan je potentiële klanten wilt geven. Meestal beschrijf je wat je doet, wat voor producten en/of services je aanbied, iets over jouwzelf of het bedrijf en je contactmogelijkheden. Daarnaast kun je foto’s en video’s toevoegen om een nog betere indruk te maken.

Voorbeeld landingspagina

Waarom een landingspagina?

Er zijn verschillende redenen waarom we je aanraden een landingspagina te hebben. De belangrijkste zijn:

Bij het maken van jouw website houden we altijd rekening met SEO. Door SEO-optimalisatie (zoekmachine optimalisatie) zal jouw website hoger in de zoekresultaten terecht komen. Als gevolg daarvan zal het aantal organische bezoekers op jouw website stijgen. Organische bezoekers zijn bezoekers die via gratis zoekresultaten op jouw website terecht zijn gekomen.

Wat bieden we nog meer bij een landingspagina?

Waarschijnlijk wil je meer dan slechts één pagina op je website hebben. Daarom bieden we jou de optie aan om meerdere pagina’s op je website te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een aparte contact pagina, een pagina voor je privacyverklaring, etc. Daarnaast bieden we jou ook de mogelijkheid om blogposten te plaatsen. Hierdoor zal je uiteindelijk een complete website krijgen. Voorbeeld: een website als deze, peggir.com!

Je website door Peggir laten maken

Hoe gaan wij aan de slag?

Wanneer je interesse hebt om door Peggir je website te laten maken neem je altijd vrijblijvend contact op met ons. Aan de hand van jouw wensen bouwen we een WordPress website, PHP-website of slechts alleen de broncode. Deze bieden je de volgende voordelen:

Heb je zelf al een ontwerp? Dan zullen we deze namaken. Heb je geen ontwerp? Dan kunnen we zelf een ontwerp maken. We zorgen er altijd voor dat de uiteindelijke website responsive zal zijn. Hierdoor is de website bruikbaar op zowel desktop, tablet als mobiel.

Hoeveel kost het en hoelang duurt het ontwikkelen?

Het bepalen van de prijs doen we op basis van de specificaties voor jouw website. De prijzen starten al vanaf slechts 199. Neem vrijblijvend contact op om een offerte te ontvangen. Net zoals de prijs zal de ontwikkeltijd ook verschillen. Het bouwen van een simpele website kan al in drie tot vijf dagen.

Hoe regel je de hosting?

Na het bouwen van de website kun je ervoor kiezen om zelf je website te laten hosten. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om via ons te hosten. Wanneer je jouw website via ons wilt hosten krijg je toegang tot je eigen omgeving waarin je zelf al je instellingen kunt wijzigen, natuurlijk helpen we je met het opzetten van je omgeving.Terug naar home